Veliki udarac za Tumbu: Iskusni štoper zbog povrede propušta Norvežane!

Autor:

Sport

10.03.2020

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti za trenera Napolija Đenara Gatuza i selektora Srbije Ljubišu Tumbakovića. Standarni štoper tima iz Napulja Nikola Maksimović moraće na dužu pauzu zbog povrede butnog mišića, posle dodatnih pregleda ustavnovljeno je da će bivši član Crvene zvezde biti na poštedi između tri i četiri sedmice. To praktično znači da Maksimović neće biti u sastavu Napolija za revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Barselone, niti će biti u stanju da pomogne "orlovima" u plej-ofu baraža za odlazak na Prvenstvo Evrope, na gostovanju Norveškoj.

RepublikaFoto: E-STOCK
Ljubiša Tumbaković

Veliki gubitak ako se zna da je u pojedinim planovima Ljubiše Tumbakovića Maksimović bio viđen starter, i partner Aleksandru Kolarovu u centralnom delu odbrane.

Od dolaska Đenara Gatuza Maksimović je u odličnoj formi. Postao je neizostavni član startnih 11, ubedio je klupske čelnike da zaslužuje novi i finansijski povoljniji ugovor. Uz sve to blistao je u prvom meču protiv Barselone.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Maksimović

Napoli je u velikom problemu kada su u pitanju centralni defanzivci. Povređen je i najbolji štoper tima Kulibali i ima minimalne šanse da se oporavi do revanša na Nou Kampu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kalidu Kulibali

Maksimović se povredio na treningu u petak. U prvi mah se činilo da će se brzo vratiti na teren, ali dodatni pregledi doneli su loše vesti za Gatuza i Tumbakovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading