Jači od zabrana i korone: Na Mestalji je bio samo jedan navijač!

Autor:

Sport

11.03.2020

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez navijača utakmice i inače nemaju smisla, ali to posebno vredi za revanš meč četvrtfinala Lige šampiona, Valensija - Atalanta, koji se zbog straha od širenja koronavirusa igrao iza zatvorenih vrata.

RepublikaFoto: twitter.com/Football_Tweet
Kip na stadionu

Nekoliko je razloga zašto je velika šteta da je upravo ova utakmica bila bez publike: igrala se na kultnoj Mestalji, stadionu poznatom po jednoj od najžešćih atmosfera u fudbalskom svetu. 

Fanatičnim domaćim navijačima trebalo je da se pridruži "pola Bergama", ništa manje zaluđenih navijača Atalante i konačno, niko uživo nije gledao goleadu koja je završila pobedom gostiju 4:3 i njihovim plasmanom u polufinale.

Ipak, na neprirodno praznoj i tihoj Mestalji bio je jedan navijač, uprkos zabranama, panici i smrtonosnom virusu. 

Njegovo ime je Visente Navaro Aparisio i ludoj utakmici svedočio je njegov kip, koji je Valensija postavila na mesto sa kog je ovaj gospodin celog života svoj klub pratio na svakoj utakmici, čak i nakon što je bio oslepeo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading