Tadića ne brine korona: Ne verujem u taj virus!

Autor:

Sport

11.03.2020

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Dušan Tadić kaže da nije zabrinut zbog širenja koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Tadić

Koronavirus je već odložio ili otkazao brojne događaje u svetu sporta, ali Tadić ističe da među saigračima u Ajaksu nema nikakve panike.

- Nema baš tolike panike u Holandiji, sve je umereno čak i kada je izveštavanje o koronavirusu u pitanju. Ajde, da kažem da se sada malo više priča na tu temu čak i u svlačionici, ali pre je to neka šala. Zaista, niko ne paniči od saigrača, nisam to primetio ni među stanovnicima Amsterdama - istakao je Tadić za "Sportski žurnal".

Na pitanje da li se plaši virusa o kojem bruji ceo svet Tadić je odgovorio:

- Iskreno ne znam šta bih rekao, dosta sam čitao o tome, ne verujem u taj virus i mislim da nije ništa strašno.

Pod upitnikom je i utakmica reprezentacije Srbije sa Norveškom, a ako se bude igralo verovatno će stadion u Oslu biti prazan, odnosno bez prisustva publike.


- Uvek je lepše kada se igra pred punim stadionom. Norvežani bi imali veliku prednost u tom smislu u Oslu, međutim ako na tribinama ne bude navijača druga priča za njih, mi smo se nekako i navikli na to. U prošlosti smo dosta utakmica igrali bez publike. Kako god, verujem da će se utakmica sa Norveškom igrati - jasan je jedan od iskusnijih članova "orlova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading