Prelomila i UEFA: Liga šampiona i Liga Evrope ODLOŽENE zbog koronavirusa!

Autor:

Sport

13.03.2020

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanična odluka! Kraj, odnosno kraj za sada, ali veliko je pitanje šta će se desiti, jer ni osmina finala neće biti kompletirana...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Čeferin, predsednik UEFA

Revanš mečevi osmine finala Lige šampiona koji još nisu odigrani, neće ni biti odigrani naredne nedelje, a isto je i sa mečevima osmine finala Lige Evrope, saopštila je UEFA!

Ovakva odluka doneta je zbog širenja koronavirusa, koji je ugrozio i mnoge fudbalere, pa su i brojni timovi u karantinu zbog opasnosti od širenja virusa.

- U jeku rasprostranjena koronavirusa u Evropi, odlučeno je da se sva evropska klupska takmičenja za sledeću nedelju odlože. To uključuje revanš utakmice šesnaestine finala Lige šampiona (17. i 18. marta), revanše Lige Evrope (19. mart), kao i sve utakmice četvrtfinala Lige šampiona za omladince (17. i 18. mart) - piše u saopštenju na zvaničnom sajtu.

Između ostalog piše da će se dalje odluke o mečevima biti blagovremeno saopštene.

 

 

Takođe, žreb za četvrtfinale Lige šampiona i Lige Evrope, koji je trebalo da se održi 20. marta, odložen je!

UEFA je u sredu saopštila da će se u utorak 17. marta održati veliki sastanak sa na kojem će učestvovati 55 članica asocijacije, kao i predstavnici Evropske klupske asocijacije, Evropske lige i zajednice fudbalera Fifpro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading