Zvanično: Otkazano Siti-Real!

Autor:

Sport

12.03.2020

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmice između Mančester sitija i Real Madrida sledeće nedelje – neće biti. Nije da je neko sada iznenađen, jer meč svakako nije mogao da se održi pošto su fudbaleri španskog kluba stavljeni u karantin na 15 dana, ali sada je stigla i zvanična potvrda sa Ostrva.

Za sada, bez revanša... Pep Gvardiola i Zinedin Zidan

Mančester siti je objavio saopštenje povodom odlaganja utakmice:

- Odluka da se odloži utakmica u utorak je doneta u saglasju sa UEFA i kao posledica informacije da su fudbaleri Real Madrida u samoizolaciji, pošto je kod jednog košarkaša tog kluba pronađen virus korona. Naš klub želi sve najbolje igračima i stručnom štabu Reala, kako fudbalskom, tako i košarkaškom klubu - stoji u saopštenju Sitija.

Jasno je, pak, da evropskog fudbala u dogledno vreme neće biti.

UEFA je za utorak zakazala video konferenciju sa predstavnicima svih 55 nacionalnih federacija u Evropi, na kojima će se diskutovati o potezima vezanim za Ligu šampiona, Ligu Evrope, Evropsko prvenstvo i baraž Lige nacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading