Fudbaler Čelsija zaražen koronavirusom!

Autor:

Sport

13.03.2020

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Englezi su se pravili Englezima, koronavirus ih je ipak opomenula da nisu nedodirljivi. Samo nekoliko sati nakon što je Premijer liga potvrdila da će se utakmice normalno igrati ovog vikenda, uz prisustvo publike, dobili smo informacije da će bar dve utakmice morati da budu odložene. Prva je Arsenal - Brajton, a druga je ona između Aston Vile i Čelsija, pošto će ceo tim "Plavaca" morati u izolaciju nakon što je utvrđeno da je i Kalum Hadson Odoi inficiran.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Čelsija

Londonski klub je potvrdio da je 19-godišnji fudbaler bio pozitivan na testu, iako nije trenirao još od početka nedelje kada je osetio simptome slične onima kada ste blago prehlađeni.

Na kraju se ispostavilo da je u pitanju koronavirus. "Plavci su objavili da se Hadson-Odoi uprkos bolesti dobro oseća, ali da će predostrožnosti radi ceo prvi tim u izolaciju.

RepublikaFoto: tanjug/AP
Kalum Hadson Odoi

Jasno je dakle da neće biti puta za Birmingem i sudara sa Vilom.

Podsetimo, odmah nakon što je Premijer liga objavila da će se takmičenje nastaviti po planu i Arsenal je saopštio da je zaražen i trener Mikel Arteta i da će zbog toga i "Tobdžije" u karantin i da neće moći da igraju protiv Brajtona.

Čim se to saznalo rukovodstvo lige ja za petak ujutru zakazalo sastanak sa svim klubovima. Možda se sada uozbilje i ipak prihvate da je zdravlje bitnije od profita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading