Vlahović dogovorio novi ugovor!

Autor:

Sport

13.03.2020

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gazeta delo Sport javlja: Fiorentina i Dušan Vlahović su dogovorili produžetak saradnje! Iako aktuelni ugovor veže Vlahovića za Firencu do leta 2023. godine i ne postoji bojazan da ga Fiorentina uskoro izgubi, u klubu su rešili da mladog napadača nagrade novim ugovorom i drastičnom povišicom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Vlahović

Sa aktuelnih 200.000 evra po sezoni, Vlahović je bio jedan od igrača sa najmanjom platom u ekipi. Sada mu sledi ozbiljno povećanje plate. 

Gazeta javlja da će Vlahović potpisati novi ugovor u trajanju do leta 2025. sa godišnjom platom iznad 1.000.000 evra. Sa bonusima, mogao bi u narednih pet godina da zaradi i preko 6.000.000 evra.

U zavisnosti od učinka. Sa novim ugovorom, Vlahović će ući u krug 10 najplaćenijih igrača u klubu koji zarađuju preko 1.000.000 evra godišnje i biće plaćeniji od zemljaka Nikole Milenkovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi strelac Fiorentine - 8 golova na 26 mečeva

A baš zahvaljujući sjajnom učinku ove sezone, Vlahović je i zaslužio novi ugovor. Iako je sezonu počeo kao opcija sa klupe i čak se spekulisalo o odlasku na pozajmicu, uspeo je da se izbori za mesto startera u timu.

Čak ni dolazak velikog pojačanja Patrika Kutronea nije pomerio Srbina iz startnih 11, pa nekadašnji Milanov napadač uglavnom ulazi sa klupe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Federiko Kjeza i Dušan Vlahović

Sa osam golova na 26 mečeva, Vlahović je prvi strelac Fiorentine u ovoj sezoni igrač na kojem klub bazira budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading