Dobar meč i slavlje crno-belih: Partizan se osvetio Voždovcu u sablasnoj atmosferi!

Autor:

Sport

14.03.2020

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su u gostima Voždovac sa 2:1 u okviru 26. kola Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Radost crno-belih posle Matićevog gola

Utakmica odigrana bez publike na stadionu Voždovca završena je pobedom Partizana golovima Šćekića i Matića, dok je Stojčev bio strelac za Voždovac.

Crno-beli su se tako revanširali "Zmajevima" za poraz u Humskoj u prvom delu sezone, meč koji je završen identičnim rezultatom, samo u korist Voždovca.

Prvo poluvreme je proteklo bez postignutih golova, gledali smo veliki broj prilika na obe strane kao i veliki broj promašaja.

Voždovac je pravio blagi pritisak od prvog minuta, ali je Asano imao prvu veliku šansu i nije je iskoristio da bi im se Voždovac revanširao posle nekoliko minuta kada Stojčev i Lasickas nisu u petercu zahvatili loptu, a Asano propušta i drugu veliku priliku.

Posle dve neiskorišćene prilike Partizan je krenuo još jače ka golu Voždovca, Asano je sjajno proigrao Matića koji gađa donji levi ugao, ali je Ilić bio odlično postavljen.

Urošević je potom morao da spasava Partizan posle jedne polu kontre, a potom je Stojčev izleteo pred Stojkovića koji sjajno brani, da bi Pavlović osujetio i treći Voždovčev pokušaj, kada se spetljao Gerogijevski.

Do kraja prvog dela nije bilo mnogo prilika, da bismo u drugom poluvremenu gledali dosta mirniju igru, sa velikim brojem prekršaja i čak tri žuta kartona u periodu od dva minuta.

Posle jedne konfuzne reakcije odbrane Voždovca, Marković je uputio centaršut na drugu stativu, a Pavlović je odatle odbio u peterac gde se nalazio Šćekić koji je iz neposredne blizine loptu glavom smestio u mrežu.

Stojisavljević je samo minut kasnije propustio ogromnu priliku za Voždovac, a Bojan Matić je već u sledećem napadu to kaznio i povisio prednost svojim novim golom iz šesnaesterca posle driblinga i crno-belima je bilo dosta lakše.

RepublikaFoto: Starsport

Ipak, da se malo preznoje potrudio se Stojčev, koji je prelepim pogotkom "ubio pauka" u gornjem desnom uglu gola Partizana, pa je tako smanjio rezultat na 2:1 i doneo još uzbuđenja.

Odlično se igralo sve do poslednjeg sudijskog zvižduka. Voždovac se maksimalno trudio da dođe do izjednačenja, dok je Partizan gledao da sačuva tri boda, ali i da postigne pogodak ukoliko se prilika za tako nešto stvori.

Golova, ipak, do kraja susreta nije bilo i Partizan je rezultatom 2:1 pobedio Voždovac na njihovom stadionu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading