Korona u drugom planu: Žestoka rasprava Juventusa i Lacija!

Autor:

Sport

15.03.2020

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je prvenstvo u Italiji otkazano do daljnjeg, vodeći timovi Serije A Juventus i Lacio žestoko se raspravljaju u pozadini priče o koronavirusu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Juventusa

Lacio nema zaraženih u svojim redovima i planiraju da nastave da treniraju uz maksimalne mere bezbednosti, dok Juventus, koji u svojim redovima ima Danijelea Ruganija, zaraženog koronavirusom, strogo je u karantinu i ne planira da trenira.

Lacijali žele spremni da dočekaju prvenstvo, u Juventusu ipak više misle o zdravlju svojih igrača, a na kraju je predsednik Udruženja fudbalera Serije A optužio "neke klubove" da ne mare previše za igrače i da ih svesno izlažu riziku.

Predsednik Juventusa Andrea Anjeli je predsedniku Lacija Klaudiju Lotitu rekao da mu je trofej važniji od zdravlja igrača, a ovaj odmah odgovorio:


 - Govoriš li mi to kao Italijan ili kao član kraljevske porodice Anjeli?

 - Ne, govorim kao prvi na tabeli - odgovorio je predsednik Juventusa.

Dok rasprava klubova traje, koronavirus ne staje i nema skoro nikakve šanse da se prvenstvo nastavi u aprilu, a pitanje je na koji način će se i kada završiti šampionat Italije. Juventus najzad ima prave konkurente - bio je to Inter, sada se ozbiljno u trku za Skudeto uključio Lacio.

Razlika između vodeća dva tima, Juventusa i Lacija, iznosi samo bod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading