"Odnećemo trofej navijačima, bez njih ništa nije vredno!"

Autor:

Sport

15.03.2020

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Liverpula Virdžil van Dajk se nada da će se njegov tim radovati osvajanju titule u Premijer ligi zajedno sa navijačima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Virdžil Van Dajk

Premijer liga je zbog epidemije koronavirusa suspendovana do 3. aprila u momentu kada "Redsi" na vodećoj poziciji imaju 25 bodova i utakmicu više od Mančester sitija.

U engleskim medijima sve češće se navodi mogućnost da će se utakmice igrati pred praznim tribinama onda kada se prvenstvo nastavi. To znači da ekipa sa Enfilda potencijalnu titulu neće moći da proslavi sa svojim navijačima.

- Niko ne želi da igra bez navijača. Ako osvojimo titulu pred praznim tribinama, biće mi žao. Ipak, moraćemo da prihvatimo odluku kakva god da bude. Ako osvojimo titulu, odnećemo trofej našim navijačima- rekao je Van Dajk.

Kako pominju pojedini mediji u Engleskoj, postoji mogućnost da sezona bude i prekinuta, i da u tom slučaju postoji nekoliko opcija. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading