Stanković ponovo gospodski o Miloju: Nasledio sam 11 bodova prednosti, lepu istoriju, visoku lestvicu!

Autor:

Sport

15.03.2020

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković gostovao je na televiziji Prva u emisiji "Lično nezvanično". Stanković se dotakao mnogih tema, a jedna od njih je bila dolazak na klupu Zvezde i iskušenja sa kojim se susreo.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

- Imali smo dugačke sastanke, kako ja to vidim, kako Zvezda vidi. Išli smo jedni prema drugima, spojili se. Nasledio to što mi je Miloje ostavio – 11 bodova prednosti, lepu istoriju, visoku letvicu- opisao je Stanković kako je došlo do saradnje sa crveno-belima.

Stanković se podsetio kada je sa 11 godina rečeno da nije talentovan.

- To mi je bila vodilja. Posle toga sam prestao 3-4 meseca, posle polako počeo u Teleoptiku, pa posle šest meseci već završio u Zvezdi. To mi je najteže, te odluke kada nekog moraš da pošalješ na tribine, nekog na klupu.

Porodica mu je ostala u Milanu jer sinovi imaju obaveze i mnogo mu nedostaju.

– Navikli smo da budemo zajedno, ovo je novo za mene. Kad sam slobodan otputujem za Milano , a supruga i deca su bili kod mene pre derbija.

Sa Mihajlovićem je Stanković više od prijatelja…

– Siniša mi je drug, kum, faktički drugi otac, i zovem ga ćale, rekao je Deki.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading