Del Pijero "zaglavio" u Los Anđelesu i upozorio Amerikance: Niste imuni na ovo što se dešava!

Autor:

Sport

16.03.2020

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni italijanski fudbaler Alesandro Del Pijero trenutno se nalazi u Los Anđelesu i odlučio je da upozori američku javnost na koronavirus.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Alesandro del Pjero

Del Pijero ne može da se vrati u Italiju jer su granice zatvorene i nije poznato do kada će cela država biti u karantinu.

Legendarni igrač ostao je u Los Anđelesu gde još uvek nema tolike panike oko pandemije koronavirusa.

Nekadašnji igrač Juventusa odlučio je da upozori američku javnost ono što će ih prema njegovom mišljenju sigurno dočekati.

 - Nema nekog posebnog saveta šta da se radi u svemu ovome i zbog toga ljudi nekontrolisano idu u supermarket i kupuju sve što stignu. Mi Italijani pratimo šta se dešava kući i spremni smo. Amerika sigurno neće biti imuna na koronavirus - rekao je Del Pijero.

Njegova izjava uspela je da dođe u centar pažnje u američkim medijima, ali mnogi su mu poručili da bespotrebno diže paniku. Ipak, sudeći po onome što se dešava u Evropi čini se da je samo pitanje trenutka kada će koronavirus pogoditi Ameriku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading