Moćna poruka kapitena crveno-belih: Zvezda je pobedila i postala prvak sveta, pobedićemo i mi zajedno ovog nevidljivog protivnika!

Autor:

Sport

16.03.2020

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog problema sa koronavirusom, fudbal u Srbiji stao je prvi put posle 1999. godine i bombardovanja, a nakon jučerašnjeg obraćanja predsedsednika Aleksandra Vučića uvedeno je vanredno stanje na teritoriji cele države. Stale su sve društvene aktivnosti, kao i sport. Među prvima navijačima se obratio kapiten i golman Crvene zvezde Milan Borjan.

RepublikaFoto: prinstcreen/instagram.com/borjan_milan_official
Milan Borjan sa zaštitnom maskom

- Pozdrav svima, želim da vas u ime Crvene zvezde i moje lično ime sve pozdravim i da vam poručim da moramo da budemo jaki, društveno odgovorni, sedimo kod kuće i da tako sačuvamo i sebe i druge - rekao je kapiten Crvene zvezde i dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Budimo drustveno odgovorni, sedite kod kuce, zastitite Vase najmilije!!! Pobedicemo zajedno i ovaj izazov! ?⚪️??

A post shared by Milan Borjan (@borjan_milan_official) on Mar 16, 2020 at 11:34am PDT

 

- Zvezda je pobedila i bila prvak sveta, pobedićemo i mi, svi zajedno ovog nevidljivog protivnika! - zaključio je iskusni golman prvaka Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading