Posla pakla nas čeka fudbalski raj - vrhunac je 27. juna?

Autor:

Sport

17.03.2020

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropsko prvenstvo je zvanično odloženo, baraž mečevi će biti odigrani u junu, a i dalje je neizvesno kada će se i u kom formatu nastaviti Liga šampiona i Liga Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pehar Lige šampiona

Niko se zvanično nije oglasio posle sastanka u Nionu na tu temu, ali su ugledni španski mediji, pre svih Marka I Kadena Ser, došli do nekih saznanja.

Odlaganje Prvenstva Evrope ostavilo je mnogo prostora tokom juna. I upravo bismo u tom mesecu mogli da vidimo finalne borbe najboljih evropskih klubova. Datum predviđen za finale Lige šampiona je 27. jun, a domaćin je, kao što je odranije poznato, Istanbul. Tri dana ranije na programu bi trebalo da bude finale Liga Evrope u Gdanjsku.

Naravno, ova informacija nije zvanična i treba je uzeti sa dozom rezerve. Ona će se realizovati u slučaju da se pandemija virusa korona zaustavi, a nacionalni fudbalski šampionati počnu do sredine aprila. Čak I ako tako bude postavlja se pitanje kvalifikacija za narednu sezonu evropskih kupova.

Takođe, treba pronaći termin za klupsko prvenstvo sveta koji je trebalo da se održi leta 2021. godine uz učešće 24 tima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading