Jović na meti evropskog velikana!

Autor:

Sport

17.03.2020

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Jović će na leto po svemu sudeći napustiti Real Madrid, a već se pojavio jedan favorit za njegovo dovođenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Pouzdani novinar Gazeta delo Sport, Nikolo Skira, ponovo je pokrenuo glasine oko mogućeg odlaska Luke Jovića iz Real Madrida, te izdvaja da je za njegov potpis izuzetno zainteresovan Napoli!

Kao što može i da se pretpostavi, prvi čovek Napoltanaca Aurelio De Laurentis želi da iskoristi dobre odnose sa Jovićevim agentom Falijem Ramadanijem, te da ga dobije po "povoljnim uslovima". Problem će sigurno biti Lukina ogromna primanja, Jović prima 12 miliona evra po sezoni, što Napoli ne može ni u ludilu da izdvoji.


Uz to, Jović ima i jak ugovor, tek je stigao u Real i potrebno je da dobije poziv da bude deo baš dobrog projekta da bi napustio Madrid. Španski mediji opet pišu da Jović nije ispunio očekivanja, odigrao je 24 utakmice, 771 minuta, i postigao dva gola, protiv Leganesa i Osasune.

Napoli je već kontaktirao Jovića, Ramadani je upućen u celu situaciju, a ukoliko kada se sezona nastavi, Luka ostane van ekipe, izvesno je da će razmisliti o promeni sredine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading