Životne lekcije Zinedina Zidana: Svi smo u istom čamcu, ne želim da mi sinovi postanu idioti!

Autor:

Sport

17.03.2020

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener madridskog Reala Zinedin Zidan brine o svoja četiri sina i želi da oni izrastu u kvalitetne ljude.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Enco je najstariji sin čuvenog Francuza i ima 24 godine. Luka je tri godine mlađi od njega, Teo ima 17, a najmlađi Elijaz 14.

- Oni nemaju život kao druga deca. Bojim se da ne postanu idioti. Ne želim da bogatstvo i sve ono što mene okružuje njih odvede na stranputicu. Želim da budu dobri ljudi - istakao je Zidan u istoimenoj knjizi, koju je napisao francuski novinar Frederik Ermel.



U knjizi, koja će svoju premijeru u Španiji imati 28. aprila, 47-godišnjak je prokomentarisao i odnos koji gaji prema momcima iz svog tima:

- Neću drugačije da se ponašam zbog toga što smo upisali tri ili četiri loša rezultata, ili zbog toga što trenutno prolazimo kroz tešku fazu. Branim svoje igrače do kraja. Verujem u njih i tako će ostati. Nisam jedan od onih koji igrače krivi i govori: ‚To je krivica ovoga ili onoga‘. Svi smo mi u istom čamcu - zaključio je osvajač tri uzastopne Lige šampiona na klupi kraljevskog kluba. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading