(VIDEO) "Ako virus neće na Zlatana, hoće Zlatan na virus!"

Autor:

Sport

18.03.2020

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borbi protiv virusa COVID-19 se priključio i Zlatan Ibrahimović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Internetom su kružile šale da je  virus korona posle susreta sa Zlatanom zadržan u dvonedeljnom karantinu. Zlatan se sada oglasio i ozbiljnom porukom.

Organizovao je humanitarnu akciju čiji cilj je da se putem interneta skupi što više novčanih sredstava za bolnice u Milanu i okolini. Sav novac će biti iskorišćen za kupovinu maski, rukavica, zaštitinih odela, dezinfekcionih sredstava, respiratora, monitora i ostale hitno potrebne opreme... Na adresi www.gofundme.com/f/kick-the-virus-away, svi ljudi dobre volje mogu da uplate sredstva koja će biti prikazana pod njihovim imenom i prezimenom. Za nešto više od pola sata je prikupljeno preko 110.000 evra.

Ibrahimović je poručio:



 - Italija mi je mnogo dala. Zato ja u ovom dramatičnom momentu želim da dam još više zemlji koju volim. U saradnji sa ljudima iz mog okruženja sam odlučio da pokrenem skupljanje finansijskih sredstava za Humanitas bolnice i sa iskoristim moj uticaj da raširim poruku. U ozbiljnom smo problemu i moramo da se udružimo i da pružimo konkretniju pomoć od video poruke. Računam na velikodušnost mojih kolega, ali i od svih profesionalnih sportista i svih onih koji malom i velikom donacijom u zavisnosti od sopstvenih mogućnosti, žele da pomognu u ratu protiv ovog virusa. Svi zajedno zaista možemo da budemo od velike pomoći bolnicama, lekarima i sestrama koji svakodnevno rade na spasavanju života. Danas svi moramo da budemo uz njih. Hajde da sredimo ovaj korona virus i dobijemo ovu utakmicu! Ako virus neće da krene na Zlatana, Zlatan kreće na virus!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading