Neodgovorni Ninković se šeta gradom umesto da je u karantinu!

Autor: informer.rs

Sport

18.03.2020

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italija je zemlja koja je najviše pogođena koronavirusom, stotine ljudi dnevno oboli, ali dok je neodogovornih neće moći da se stane na kraj ovoj pošasti. Nekadašnji fudbaler Partizana Nikola Ninković je među ovim koji ugrožavaju tuđe zdravlje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Ninković

Kako javlja "Informer" Nikola Ninković je zatečen u jednom beogradskom kafiću, iako je fudbalerima u Italiji naloženo da ostanu u karantinu dok se sitaucija oko koronavirusa ne dovede u normalno stanje.

Nekadašnji vezista Partizana je ove sezone često u centru dešavanja u ekipi Askolija, čije boje brani. Čak se jednom prilikom na terenu verbalno sukobio sa saigračem tokom utakmice.

I pored toga pružao je odlične partije i na 20 mečeva postigao šest golova i imao pet asistencija što je odmah primetio Napoli. Ipak, Askoli je odredio cenu od 5.000.000 evra za Srbina pa je nejasno da li će ekipa Đenara Gatuza biti spremna da izdvoji takvu svotu novca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading