O čemu li li je mislio: Ninkoviću propisana samoizolacija, a on doveo devojku u hotel

Autor:

Sport

20.03.2020

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšem fudbaleru Partizana Nikoli Nikoviću po dolasku u Srbiju naložena mera samoizolacije, on je za boravak u Beogradu prijavio jedan hotel u centru grada, a kada su u četvrtak policajci došli u proveru, u njegovoj sobi zatekli su devojku J. Ć. (20).

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Ninković

On je zaradio krivičnu prijavu jer je prekršio samoizolaciju koja mu je određena pošto je doputovao iz Italije time što je u hotel u kom u centru Beograda ima prijavljen boravak doveo 20-godišnju devojku, prenosi Kurir. Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da u redovnom postupku podnese krivičnu prijavu protiv fudbalera, a ukoliko se ponovo bude oglušio o naredbu, biće uhapšen!

- Ninkoviću je po dolasku u Srbiju naložena mera samoizolacije zbog epidemije koronavirusa. Boravak u Beogradu prijavio je u jednom hotelu u centru Beograda, u kom je naveo i da će boraviti u izolaciji. Međutim, kada su mu juče policajci došli u proveru, u njegovoj sobi zatekli su devojku J. Ć. (20) - otkriva nevedeni izvor.

Prema njegovim rečima, kada su policajci zatekli Ninkovića i devojku u sobi, odmah su pozvali sanitarnu inspekciju.

- Inspektori su odmah i devojci izdali meru samoizolacije, i to u njenom stanu. Ninkoviću je odmah predočeno da će tužilaštvo podneti krivičnu prijavu protiv njega i da rizikuje drastično veću sankciju ukoliko ponovo odluči da krši mere samoizolacije, jer na taj način ugrožava zdravlje ljudi - kaže sagovornik Kurira.

Policajci su razgovarali i sa osobljem hotela u kom boravi, a iz kog neće smeti da izlazi do isteka mera karantina. Navodno, i njima je izdato naređenje da ubuduće ne smeju da dozvole da u njegovu sobu u ovom hotelu dolaze bilo kakve posete!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading