(VIDEO) GLAVNI ADUT GRUZIJE: Ubica večitih stoji na putu Srbije ka Rusiji!

Autor:

Sport

09.10.2017

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Gruzije Vladimir Vajs izjavio je da će njegov tim ići na pobedu protiv Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vajs je najavio pobedu Gruzije u Beogradu

Srbija se kolo pre kraja kvalifikacija za SP u Rusiji nalazi na prvom mestu na tabeli. Naša selekcija ima 18 bodova, a drugoplasirani Vels 17. Republika Irska je treća sa 16 bodova. "Orlovima" je za siguran plasman na SP potrebna pobeda u duelu sa Gruzijom, koja je izgubila sve šanse da se nađe na Mundijalu.

Selekciju Gruzije predvodi iskusni fudbalski stručnjak Vladimir Vajs. On je selektor Gruzije od 2016. godine, a pre toga je vodio Kairat, Slovan, selekciju Slovačke i dva puta Petržalku.

Vajs je ostao u ružnom sećanju Partizanu i Crvenoj zvezdi. Slovak u četiri utakmice protiv večitih rivala nije doživeo nijedan poraz.

Vajs je sa Petržalkom izbacio Partizan u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. U obe utakmice je bilo 0:0, a slovački tim je posle penala u revanšu u Beogradu izborio plasman u grupnu fazu LŠ.

Vajs je sa Kairatom izbacio Zvezdu iz kvalifikacija za Ligu Evrope. U prvom meču u Beogradu bilo je 2:0 za Kairat, a u revanšu 2:1.


Trebalo bi napomenuti da je Srbija u prvom meču u Tbilisiju slavila sa 3:1, tako da Vajs nije nepobediv...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading