Barselona ozbiljno razmišlja o rezanju plata

Autor:

Sport

21.03.2020

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica i prenosa nema, nema ni prihoda za klubove, lige i sportske organizacije, a rashoda itekako ima. Što veći i bogatiji klub, to veći rashodi za plate.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kamp Nou

NBA liga je već odlučila da aktivira klauzu koja nalaže smanjenje plata igračima zbog vanrednih okolnosti, italijanski fudbalski klubovi ozbiljno razmišljaju o smanjenju plata svojim igračima, a to sada čini i Barselona.

Barsa je, poput ostalih španskih klubova, suspendovala sve treninge i klupske aktivnosti najranije do 4. aprila, a upravni odbor katalonskog velikana je u međuvremenu održao nekoliko "elektronskih" sastanaka.

Pokušavali su čelnici Barse da pronađu plan za nadolazeće dane, nedelje i mesece, ali je sve još uvek samo na razgovorima, nema novih zvaničnih odluka.

Mundo Deportivo međutim piše da je opcija o kojoj se na Nou Kampu ozbiljno razgovara i rezanje plata igračima i članovima stručnog štaba, do poboljšanja situacije. Ipak, odluka o ovakvom potezu još nije donesena.

Navodno je ekipa spremna za rezanje plata i trenutno na Nou Kampu nema onih kojima to previše smeta.

Inače, očekuje se da će La Liga naredne nedelje izdati saopštenje na temu mogućeg datuma nastavka takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading