Legendarni Italijan obratio se Srbiji: Ne radite šta hoćete, OSTANITE KOD KUĆE!

Autor:

Sport

22.03.2020

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni italijanski fudbaler i nekadašnji saigrač Dejana Stankovića u ekipi Intera, Marko Materaci, poslao je jaku poruku srpskom narodu koju morate pročitati!

RepublikaFoto: Promo foto
Dejan Stanković i Marko Materaci

Nekadašnji defanzivac Intera pozdravio je svog velikog prijatelja Dekija Stankovića, sadašnjeg trenera Crvene zvezde i uputio apel srpskom narodu:

- Ćao Deki, ćao brate. Šaljem ovaj apel srpskom narodu, mislim da je jako važno jer smo mi Italijani jako pogrešili, nismo shvatili ozbiljno ono što nam je govorila Vlada i svako je radio kako je hteo, neko je šetao, neko je izlazio napolje sa društvom, i to je najgora stvar koji smo mogli da uradimo jer ovaj virus je izuzetno snažan, proklet, virus koji pogađa sve - istakao je osvajač Mundijala 2006. godine.

- Ako želite da traje 15 ili 20 dana maksimalno, radite ono što vam se kaže, ne radite kao mi Italijani, svako od nas je radio šta je hteo, a to je neizvodljivo jer nismo uspeli da limitiramo ovo što nam se dešava u ovom momentu. Želim vam puno sreće i molim vas: Radite ono što vam kažu i ostanite kod kuće - zaključio je Marko Materaci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading