Legendarni Kanavaro poručuje iz Kine: Potrajaće fudbalska pauza, situacija je veoma delikatna!

Autor:

Sport

23.03.2020

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fabio Kanavaro, trener Gvangžu Evergrandea, smatra da takmičenje u Seriji A neće biti skoro nastavljeno. Legendarni Italijan živi i radi u Kini i najbolje zna šta znači epidemija koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fabio Kanavaro

On je uporedio situaciju u Italiji sa onom koja je bila donedavno u Kini, koja je bila prvo žarište koronavirusa.

- Daću vam primer - ja sam Kinu napustio petog januara, a sportske aktivnosti nastaviće se tek prvog aprila. Dakle, potrebno je četiri meseca. Po mom mišljenju, situacija je veoma delikatna i mislim da će potrajati još dva meseca. Nadam se da će biti pre, ali ovo je baš komplikovana situacija u celom svetu. Zabrinut sam za svoju Italiju, svakog dana uvode nove rekstrikcije. Trebalo bi da neko odluči o tome da li cela zemlja treba da bude zatvorena na nekoliko nedelja ili ne - rekao je Fabio Kanavaro.

Takmičenje u Seriji A prekinuto je 9. marta, a u Italiji se i dalje nadaju da bi mogli ponovo da zaigraju u maju mesecu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading