Real Madrid prvak Španije!

Autor: Predrag VUKOVIĆ

Sport

23.03.2020

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se mnogi pitaju kada će biti nastavljeno takmičenje u La Ligi, Španci ne gube vreme, pa ni usred velike krize koja je zadesila čitav svet. Na Iberijskom poluostrvu cepaju igricu FIFA 20 i odluka je pala: šampion je Real Madrid!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Real Madrida

U nedelju je završeno virtuelno takmičenje, u kojem je slavio "kraljevski klub", ali u startu treba napomenuti da Barselona nije učestvovala jer Katalonci, kao i Majorka, nisu dobili dozvolu da učestvuju pošto ih sponzoriše "Konami", firma koja je kreirala rivalski "Pro Evolution Soccer", kod nas poznatiji kao PES.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marselo i Marko Asensio

Za kontrolerom ispred Real Madrida je sedeo prvotimac Marko Asensio (24), koji je u finalu uspeo da deklasira, baš kao što bi to bilo i na terenu, Ajtora Ruibala (24) iz Leganjesa sa 4:1!

Možda deluje kao nebitna stvar, ali treba imati na umu da je finalni turnir preko interneta gledalo preko 170.000 ljudi! 

Utakmice su mogle da se gledaju na Jutjub kanalu, kao i na sajtovima listova Marka i As, a čak je bilo i novinara koji su izveštavali kao da se radi o pravim utakmicama.

Komentarisao je Migel Anhel Roman, koji je ujedno i komentator na mečevima španskog prvenstva, a učesnici turnira su sakupili preko 140.000 evra za pomoć u borbi protiv koronavirusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading