Ludilu nema granica: SITI SPREMA 400 MILIONA ZA MESIJA?

Autor:

Sport

09.10.2017

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je ovog leta Nejmar prelazio iz Barselone u PSŽ za 222 miliona evra svi mediji su danima, ako ne i mesecima pisali o transferu koji je izmenio poslovanje na fudbalskom tržištu iz korena. Ako se obistine pisanja pojedinih španskih i engleskih medija nova bomba nas čeka dogodine pošto Mančester siti sprema 400 miliona evra za Barsinog čarobnjaka Lionela Mesija!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Da li se bliži vreme rastanka između Mesija i Barse?

Mesi igra u svojoj najboljoj formi, odlaskom Nejmara preuzeo je još veću ulogu u kreaciji Barselonine igre, a izgleda da ga igranje na "Nou Kampu" više ne ispunjava u potpunosti.

Argentinac nije oduševljen ni svim političkim dešavanjima u vezi sa referendumom o nezavisnosti Katalonije, tako da ne bi bilo čudo ukoliko se odluči da promeni ligu.

Nije tajna da ga njegov bivši učitelj Pep Gvardiola već duže vreme poziva da mu se pridruži u Mančester sitiju, a sada se šuška i o nameri vlasnika "građana" da razbiju kasu i potroše 400 miliona evra kako bi privoleli Mesija da se preseli na Ostrvo.

Sve je moguće što se tiče Mesijevog statusa, sigurno je ni da on ne želi da celu karijeru provede u jednom klubu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading