Pozajmljeni fudbaler Sitija: Putovao tokom karantina, napao policiju, a onda se pokajao i molio za oprost!

Autor:

Sport

24.03.2020

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski fudbaler Pedro Poro kažnjen je zbog kršenja izolacije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester sitija

Dosta buran dan imao je fudbaler Valjadolida, koji je bio u karantinu zbog situacije sa koronavirusom u Španiji.

Dvadesetogodišnji fudbaler koji je na pozajmici iz Mančester sitija em što je prekršio zakon o izolaciji, već se nakon toga i požalio na tretman koji je dobio od policije.

Poro je smešten u Boesilu, gradu koji je na 15 kiolmetara od centra Valjadolida, gde se pre nekoliko dana i zaputio kako bi obavio kupovinu.

- Krenuo sam u kupovinu i dobio sam kaznu. Živim u veoma malom gradu. Mislim da je super to što dobiješ kaznu ako ne uradiš ono što država kaže, ali sam ljut zog načina na koji su mi se obratili. Nije mi bitna kazna, već način kojim su mi ukazali nepoštovanje, pitali me kog đavola radim tu ako sam iz Badahosa - kazao je Poro.

Nekoliko sati kasnije Španac je obrisao poruku koju je postavio na društvene mreže, te se izvinio.

- Pogrešio sam i želim da se izvinim. Zaputio sam se u centar Valjadolida svojim vozilom jer sam želeo da kupim nešto što nismo imali kod kuće. Od kada je uveden obavezan karantin maksimalno sam ga poštovao, ali danas sam pogrešio i nadam se da ću biti priemr drugima pre nego što izađu iz kuće bez preke potrebe. Izvinjavam se policiji u Valjadolidu - glasilo je izvinjenje zbog verbalnog napada na policajce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading