Južna Amerika na nogama: Ofanzivac Intera vraća se u domovinu ili skreće u Argentinu!

Autor:

Sport

26.03.2020

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Antonio Konte je po preuzimanju Intera pošto poto hteo Aleksisa Sančeza. Marota je ovog puta uspeo da mu ispuni želju, Konte ga je hteo i Juventusu, ali je Čilenanac ostao veran unosnijoj Premijer ligi. Ofanzivac je stigao na "Meacu", ali su odmah krenule i povrede, Sančez je zabeležio pune utakmice tek u nastupima u Ligi Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Intera

Deluje da Inter neće želeti da otkupi u potpunosti prava na njega. Aleksis se vraća u Junajted, ali "Old Traford" ga je odavno precrtao.

Opcija koja ne zvuči toliko nelogična jeste povratak kući!


Čileanski mediji nagoveštavaju da je tamošnji Kolo Kolo zainteresovan za svog nekadašnjeg igrača. Sančez je nosio dres čileanskog kluba u sezoni 2006/2007 kao pozajmljeni igrač Udinezea.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksis Sančez

Pored Čileanaca situaciju navodno prati i River Plejt, izgleda da je povratak u Južnu Ameriku jedna od opcija za ofanzivca koji je ove sezone zabeležio tek jedan gol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading