Jeziva ispovest bivšeg selektora Italije: Izgubio sam nekoliko prijatelja, imao sam 13 sahrana u danu!

Autor:

Sport

27.03.2020

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski fudbalski trener Ćezare Prandeli (62) u emotivnoj ispovesti je otkrio da je izgubio nekoliko prijatelja zbog epidemije koronavirusa.

RepublikaFoto: youtube.com/Valencia CF
Ćezare Prandeli

On trenutno živi u Firenci, ali ne zaboravlja rodno selo nadomak Breše, Orcinuovi, u kojem je do sada umrlo oko 90 ljudi, iako ima samo 12.000 stanovnika.

- U mom selu uglavnom ukupno za godinu dana umre 100 ljudi. I nekoliko mojih prijatelja je izgubilo bitku sa koronom... U jednom danu je bilo 13 sahrana. Fudbal trenutno ne sme da bude tema, niti bilo šta drugo - kaže Prandeli.

Trener, koji je karijeru završio prošle godine u Đenovi, otkriva da ne napušta dom.


- U Firenci je situacija malo lakša, ali ljudi svakako samo idu u prodavnicu. Poslednji put sam izašao pre 10 dana. Brinem se o maslinama u svojoj bašti, živim u nekom paralelnom univerzumu gde sam poljoprivrednik. Ovo je kao treći svetski rat. Osim što vam je neko bitan preminuo, tužni ste i što zbog epidemije ne možete da ispratite voljenu osobu kako treba. Siguran sam da posle ovoga ništa neće biti kao ranije. Promeniće se vrednosti i otkrićemo pravi smisao života - zaključuje Prandeli.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading