Poruka Strahinje Pavlovića: Hoću da odigram još utakmica u Partizanu, pre nego što idem!

Autor:

Sport

27.03.2020

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Gost" putem zvaničnog Partizanovog Instagrama bio je Strahinja Pavlović, koji dane provodi u kući u rodnom Šapcu i izneo je svoje utiske iz karantina.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Pavlović

- U kući živim, imam i dvorište tako da mogu da izađem da radim vežbe i to činim svakog dana. Igram igrice sa bratom i gledam serije. Trenutno seriju 'Vikinzi - rekao je Partizanov štoper još nekoliko meseci, pošto je ranije dogovoren transfer u Monako.

Kako je istakao, nije ni sanjao da će mu baš ovoliko nedostajati fudbal.

- Tek sada vidimo koliko smo srećni što igramo fudbal i treniramo. Baš sam pre neki dan pričao sa Lakijem Pavlovićem i konstatovali smo: 'Eh, da nam je neko rekao da će mi Teleoptik ovoliko nedostajati - iskren je mladi defanzivac.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Pavlović protiv Mančester junajteda

U datoj situaciji, tek nije mogao ni da zamisli da bi utakmica protiv Voždovca na "krovu" mogla da mu bude poslednja u dresu Partizana.

- Da, razmišljao sam o tome. Nadam se da neće biti tako i da mi neće biti poslednja ova utakmica protiv Voždovca. Nadam se da će se naći neki način... Čitao sam da bi možda moglo od maja da se nastavi prvenstvo, pa da odigram još nekoliko utakmica. Ne znam šta će biti... - istakao je mladi reprezentativac Srbije.

RepublikaFoto: fss.rs
Stevanović, Pavlović, Mašović i selektor Ilija Stolica
- Iskreno, i nemam svest da odlazim. Znam da u julu idem u Francusku i da me očekuju neki novi ljudi, nova sredina. Ja živim za sledeći dan i ne razmišljam o tome. Hoću tek kada doće to na red - poručio je on.

Igrači Partizana su sve plate za mart mesec poklonili Vladi Srbije kako bi se kupili respiratori, testovi i druga preko potrebna medicinska oprema.

- Kada je ovako teška situacija, mislim da ne bi smeo da bude nikakav problem da se odreknemo te plate. Lep gest i trebalo bi što više ljudi tako da gleda - zaključio je Strahinja Pavlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading