KOKEZA: Popio sam četiri bensedina! Ovo je godina srpskog fudbala!

Autor:

Sport

09.10.2017

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza rekao je da je plasman na Svetsko prvenstvo veliki uspeh.

RepublikaFoto: fss.rs
Kokeza u društvu Bunjevčevića

 - Pun sam utisaka, ne mogu sada ništa da pričam. Biće vremena - rekao je Kokeza posle utakmice.

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je u Beogradu reprezentaciju Gruzije sa 1:0 u meču poslednjeg, 10. kola grupe D kvalifikacija za SP 2018. Jedini gol na utakmici postigao je Prijović u 74. minutu.

Srbija je osvojila prvo mesto u grupi D i izborila direktan plasman na Mundijal.

 - Posle osam godina smo na Svetskom prvenstvo i ovo je stvarno veliki uspeh. Kada se ovome doda činjenica da su Crvena zvezda i Partizan u grupnoj fazi Ligi Evropa, ovo je godina srpskog fudbala - rekao je Kokeza i dodao da "ne zna šta da komentariše, s obzirom na to da je popio četiri bensedina".

On je istakao da nije pratio rezultat meča Vels - Irska (0:1), jer je verovao u pobedu Srbije.

 - Poslednjih 15 minuta kao da se igralo sat vremena, nikad kraja. Pet sekundi kao minut... Kada vodite, nema kraja. Mi iz FSS-a ne bismo ovo uradili bez Muslina, Krstajića, Đorovića... Ovo je važno za naš fudbal, zemlju, ovo je dodatna energija za vladu Srbije i predsednika, za nacionalni stadion, da država odvoji malo više sredstava, malo više novca - rekao je Kokeza.

On je naveo da je obećana izgradnja nacionalnog stadiona.

 - Obećali smo izgradnju Nacionalnog stadiona 2018, ovo je podsticaj za državu da izdvoji novac, da se pomogne Zvezdi i Partizanu. Nadam se da ćemo od UEFA dobiti da organizujemo nešto veliko, Superkup ili finale Lige šampiona. Nadam se da će drzava stati iza fudbala i našeg projekta. Ovim putem apelujem da država pomogne poboljšanju fudbalske infrastrukture širom zemlje - kazao je predsednik FSS.

Kokeza je sačekao sve reprezentativce ispred svlačionica stadiona "Rajko Mitić" i čestitao im na velikom uspehu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading