Još jedan udarac za Jovića: Srpski napadač među 10 najgorih pojačanja!

Autor:

Sport

29.03.2020

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luku Jovića baš neće ove sezone. Poznati španski sportski list Marka uvrstio je srpskog napadala među 10 pojačanja koja su najviše razočarala ove sezone u Primeri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Jović je letos stigao u redove najtrofejnijeg kluba sveta za 60 miliona evra iz Ajntrht Frankfurta, ali je postigao samo dva gola.

Bio je potpuno u senci Karima Benzeme, a pre pauze je i izgubio mesto u protokolu.

List AS objasnio je zašto se našao na ovoj listi.

- Srpski napadač došao je u Real Madrid kao jedno od velikih iznenađenja prošle sezone. U Ajntrahtu je uspeo da postigne 27 golova i pruži sedam asistencija u Bundesligi i Ligi Evrope , u timu koji je iznenadio plasman u polufinale ovog takmičenja. Plaćen je 60 miliona, ali Srbin nije uspeo da nastavi kontinuitet bez obzira na brojke. Odigrao je samo 770 minuta, osam puta bio starter, a oba gola postigao je kada su bile "zatvorene" utakmice protiv Leganesa i Osasune. Od 26. januara sakupio je samo 23 minuta, što je jasno da mu trener Zinedin Zidan više ne veruje - navodi se na sajtu AS-a.

Pored Jovića na listu su i druga velika imena poput Barseloninog Frenkija de Jonga, najskupljeg pojačanja u istoriji Atletika Žoaa Feliksa, kao i Borhe Iglesijasa (Betis), Marija Hermosa (Atletiko), Ronija Lopesa (Sevilja), Fernanda Kaljera (Espanjol) i Pedra Pora (Valjadolid).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading