Ivica Iliev uskoro na novom radnom mestu!

Autor:

Sport

29.03.2020

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlo je godinu dana otkako je Ivica Iliev podneo ostavku na funkciju sportskog direktora Partizana. Čelnici su mu, ipak, pronašli drugu poziciju, trenutno je savetnik za sportska pitanja, ali bi lako moglo da u bliskoj budućnosti napusti Humsku i potpiše za – PAOK.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Iliev

Iliev je kandidat za mesto direktora prvaka Grčke i prvi izbor predsednika Ivana Savidisa. Bar tako javljaju tamošnji mediji, uz podsećanje da prvi čovek solunskog kluba visoko ceni kvalitete nekadašnjeg napadača i da ga želi uz sebe u formiranju novog tima saradnika.

RepublikaFoto: FK Partizan
Ivan Savidis i Miloš Vazura

Isti izvori navode da je bogati Rus spreman da nastavi ulaganja u PAOK na čijem je čelu od avgusta 2012.

Najpre je sa Vladimirom Ivićem u ulozi šefa stručnog štaba 2016. osvojio kup, isti uspeh ponovio sa Razvanom Lučeskuom, da bi lane, dok je još Rumun sedeo na klupi, prekinuo dominaciju Atinjana tamošnjim fudbalom i vratio titulu na stadion „Tumba“ posle 34 godine čekanja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Uz treći uzastopni pehar kupa. Ove je bio ozbiljan takmac Olimpijakosu, u jednom trenutku čak vodio trku, da bi neposredno pre prekida prvenstva crno-belima oduzeto sedam bodova, čime je trofej praktično serviran Olimpijakosu, ali Savidis je odlučan da nastavi izgradnju što jačeg tima koji bi uskoro mogao da ponovi pređašnje uspehe. 

Samo što u tu akciju Ivan Savidis želi da krene sa novim snagama. Aktuelom sportskom direktoru Mariju Branku u junu 2021. ističe ugovor, međutim, šuška se i po Grčkoj i po Portugaliji da bi mogao da se vrati u otadžbinu pre vremena.

Navodno, Branka zove Sporting, pošto renovira ekipu i ako se desi da napusti Solun već na kraju ove sezone, na njegovo mesto trebalo bi uskoči Iliev.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Iliev

Grci napominju da je Iliev u sezoni 2007/08 igrao za PAOK na pozajmici iz Mesine. Stigao je u vreme mandata predsednika Teodorisa Zagorakisa, odigrao 18 utakmica i dao samo jedan gol, ali je uprkos tome što crno-beli nisu uspeli da se domognu Evrope ostao u lepom sećanju navijačima i ljudima iz kluba. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading