Problemi u Italiji: Četiri kluba nisu isplatili plate igračima!

Autor:

Sport

29.03.2020

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prve trzavice na Čizmi zbog virusa korona. Gazde klubova se čudno ponašaju otkako je buknula pandemija, kao da love u mutnom, želeći da profitiraju na bilo koji način u ovim groznim vremenima. I dok se u većini klubova pregovara oko smanjenja plata igračima, u četiri sredine su odlučili drugačije – nisu ni isplatili fudbalere!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Napolija

Igrači Napolija, Torina, Sampdorije i Đenove su obavestili Udruženje profesionalnih fudbalera Italije da nisu dobili plate za februar, iako evo i april kuca na vrata, javlja italijanska "Republika".

Ostaje da se nagađa o čemu se radi, a list navodi dva moguća scenarija: prvi, gazde klubova ne žele da se odreknu novca zbog neizvesnosti kako će sve izgledati u danima kada korona prođe.

Druga je njihova kalkulacija da i tu skrešu plate igračima, ako dođe do dogovora, iako je to novac zarađen u februaru, kada se liga normalno igrala.

U svakom slučaju, za ponedeljak je zakazan sastanak predstavnika Fudbalskog saveza Italije, Serije A i Udruženja igrača na kojem će se pričati i o ovom problemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading