"Moja granica je jun, ili krećemo tad ili kraj sezone"

Autor:

Sport

29.03.2020

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Totenhema Hari Kejn kaže da i igrači imaju granicu preko koje ne mogu, jer nije ni lako održavati formu kad ne znaš tačno za kad.

RepublikaFoto: Tanug/AP
Hari Kejn

 - Znam da će Premijer liga učiniti sve da se sezona završi, ali mora da postoji tačka kad ćemo reći: Što je dosta, dosta je. Za mene je ta granica kraj juna - rekao je Kejn u Instagram Lajv razgovoru sa stručnim konsultantom Skaj Sporta i bivšim igračem Totenhema Džejmijem Rednapom.

Prvoligaški fudbal u Engleskoj suspendovan je trenutno do 30. aprila, ali opšti je utisak da je malo verovatno da se prvenstvo tada nastavi. Ostaju dakle maj i jun, a većina timova do kraja sezone treba da odigra devet utakmica.

Negde ipak granica mora da postoji.


 - Ne vidim da bismo imali neke koristi od utakmica u julu i avgustu. Naravno, lično se ne razumem previše u finansijske stvari, ali ako se ova sezona ne završi do kraja juna moramo da vidimo koje su nam druge opcije i da počnemo da se radujemo novoj sezoni - kaže Kejn.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading