Ljajić odbio povratak u domovinu, smatra da je sigurniji u Turskoj!

Autor:

Sport

30.03.2020

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Bešiktaša Adem Ljajić (28) odbio je da se vrati u Srbiju za vreme pauze u turskoj Superligi izazvane epidemijom koronavirusa, javljaju mediji iz Istanbula.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adem Ljajić

Njemu je, navodno, bilo sačuvano mesto u avionu Vlade Srbije kojim su prošle nedelje vraćeni naši državljani iz Istanbula, a među njima i trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović.

- Prvo se pojavila vest da je Ljajić tražio dozvolu da se vrati u Srbiju. Rekao je da su mu roditelji stari, da mora brinuti o njima, ali i da će pauza zbog koronavirusa trajati dugo. Čelnici kluba su mu izašli u susret, pa su posle njega još neki stranci zahtevali dozvolu da napuste Tursku. Međutim, ubrzo je stigla potvrda iz kluba da je Ljajić ipak odbio da se vrati u Srbiju. On je rešio da ostane ovde, baš kao i hrvatski internacionalac Domagoj Vida - piše turski "Fanatik".

RepublikaFoto: Starsport
Adem Ljajić

S druge strane, turski mediji spekulišu i da su se srpski reprezentativac i uprava Bešiktaša dogovorili da Ljajić na leto promeni klub ako stigne odgovarajuća ponuda.

Sve se više priča o njegovom povratku u Italiju, i to u Torino ili Udineze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading