Seltik ponovo kreće po Srbina!

Autor:

Sport

31.03.2020

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski štoper Strahinja Pavlović će narednog leta biti u Monaku koji ga je od Partizana kupio tokom januara. Ipak, moguće je da će on opet na pozajmicu.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Pavlović

Za Strahinju je ranije bio zainteresovan Seltik, a kako stvari stoje škotski velikan bi ipak mogao da ima ovog mladog defanzivca na raspolaganju jer po pisanju francuskih medija Monako je opet spreman da ga šalje na kaljenje.

Pavlović je iz Partizana prešao u Monako za 10 miliona evra u januaru, ali je dogovor bio da ostane sa crno-belima do kraja sezone. Ipak obustava fudbala u Evropi će vrlo verovatno Pavloviću onemogućiti da završi epizodu u Partizanu još jednim trofejom u Kupu Srbije.

Seltiku je inače potreban novi štoper jer će Norvežanin Kristofer Ajer veoma verovatno napustiti ekipu. Mladog reprezentativca Srbije u Škotskoj hvale zbog preko 95% uspešnosti dodavanja, a takođe je imao i 11 uspešnih pasova u protivničku trećinu terena. Imao je već preko 50 seniorskih nastupa za Partizan, a igrao je i 12 puta u Ligi Evrope.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading