Još jedan humani potez premijerligaša: Barnlijev "Turf Mur" na raspolaganju lekarima!

Autor:

Sport

31.03.2020

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari i ostalo osoblje iz Nacionalnog zdravstvenog sistema Velike Britanije moći će da koristi stadion Barnlija "Turf Mur" i sve ostale prateće objekte kluba u toku borbe protiv pandemije virusa korona.

RepublikaFoto: Tanjug
Fudbaleri Barnlija

Možda Barnli nema hotel poput Čelsija koji bi stavio na raspolaganje lekarima u Britaniji, ali zato ima veliko srce pa će čitav svoj stadion i ostale prateće objekte dati zdravstvenim radnicima.

- Bezbednost i zdravlje svih u našem kraju zemlje su primarni. Zbog toga smo voljni da damo Turf Mur lekarima kako bi im to olakšalo posao - rekao je izvršni šef Barnlija Nil Hart.

Delovi stadiona, poput trening centra će biti otvoreni za lekare iz bolnica Istočnog Lankašira. Iz kluba kažu da žele ovako da prepoznaju i da nagrade lekare i njihov trud u borbi sa pandemijom.

"Turf Mur" je otvoren još 1833. godine i tada je služio kao teren za kriket. Barnli ga koristi upravo od te godine, a radi se o stadionu koji je tipičan za Veliku Britanju sa četiri tribine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading