Oglasio se kapiten Zvezde o smanjenju plata: Već tri godine je naša svlačionica jedinstvena!

Autor:

Sport

01.04.2020

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić najavio je da će prema predlogu FIFA, predložiti klubu da igračima u naredna tri meseca plate budu smanjene za 50 procenata.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan

Kapiten crveno-belih Milan Borjan je u izjavi za Mondo naglasio da trenutno nije trenutak da se razgovara na tu temu, jer ekipa nije na okupu, ali da će se do svega doći kompromisom.

– Kao što znate, više od polovine igrača Crvene zvezde nije u Beogradu, komuniciramo telefonskim putem. Ovo nije tema i odluka koja bi se rešavala i donosila na daljinu, već kada svi budemo u Beogradu sešćemo i razgovarati, saslušati predlog kluba i izneti naš stav ili dati zajednički predlog. Već tri godine naša svlačionica je jedna jedinstvena i jaka porodica koja sve odluke donosi i brani zajedničkim snagama pa će tako biti i sada- rekao je Borjan za "Mondo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading