Torino ne pušta Srbina: MIHAJLOVIĆ MEĐU NAJPLAĆENIJIM TRENERIMA SERIJE A!

Autor:

Sport

10.10.2017

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Torina Siniša Mihajlović zaslužio je puno poverenje uprave kluba, pošto je uspeo da stabilizuje "bikove" i vrati ih u gornji deo tabele Serije A nakon godina tavorenja. Sada čelnici imaju ozbiljne planove sa Mihom, što pokazuje i novi ugovor koji su spremili za Srbina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mihajloviću ide sasvim dobro na klupi Torina

Mihajlović je trenutno četvrti najplaćeniji trener u italijanskoj Seriji A iza Alegrija (Juventus), Spaletija (Inter) i Montele (Milan) sa 1.500.000 evra po sezoni.

Predsednik Torina Urbano Kairo želi da nagradi Mihajlovića i postavi ga na čelo projekta kojim želi da njegov klub obezbedi plasman u Evropu naredne sezone. To nije nemoguća misija imajući u vidu da Torino trenutno zauzima šestu poziciju na tabeli italijanske lige sa skorom 3-3-1 posle prvih sedam kola.

"Tutosport" čak navodi i da će pregovori bivšeg selektora Srbije i uprave kluba biti započeti početkom iduće nedelje, a vrlo verovatno će dve strane lako postići sporazum na obostrano zadovoljstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading