"Ispada kao da fudbaleri moraju da doniraju novac"

Autor:

Sport

02.04.2020

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji vezni fudbaler Barcelone Havijer Maskerano komentarisao je stanje u fudbalu uzrokovano pandemijom koronavirusom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Havijer Maskerano

Prekid svih fudbalskih takmičenja je stvorio probleme mnogim klubovima koji su primorani da 'režu' troškove, odnosno plate svim zaposlenicima, i to sve kako bi mogli i dalje da funkcionišu.

Naročito se to odnosi na fudbalere koji se odriču u proseku 20 odsto svoje plate, a kako se kroz medije konstantno provlače njihova primanja, primorani su da iz moralnih razloga sami doniraju i na druge strane.

O tome je na društvenim mrežama govorio i Maskerano.

 - Igrači su sada lake mete jer su ljudi o čijim se primanjima stalno priča. Došlo je do toga da su moralno obavezni da reaguju i daju novac. Jasno je da u ovakvoj situaciji svi moramo da pomognemo. Mnogima ne morate ništa ni reći, oni već pružaju ruku - kazao je Maskerano u razgovoru sa Huanom Sebastianom Veronom na Instagramu, pa dodao:

 - Puno sam donirao i nikad nisam želeo sa tim da idem u medije. To se ne radi zato što ti neko kaže, to se radi od srca - poručio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading