Tadić otkrio tajnu uspeha: Svađa u svlačionici "kriva" za pobedu!

Autor:

Sport

10.10.2017

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekstremna važnost utakmice sa Gruzijom i nula na poluvremenu očekivano je unela nemir među naše najbolje fudbalere. Činjenica da duel donosi direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji "vezala je noge", a kada se doda podatak da četa Slavoljuba Muslina nije igrala dobro, posebno u prvom poluvremenu, onda ne treba da čudi što su se "orlovi" pokačili na poluvremenu.

RepublikaFoto: Starsport
Tadić nije krio ushićenje zbog prolaza na SP

Videli su navijači na Marakani, kao i oni kraj malog ekrana, da je varničilo po izlasku na teren među reprezentativcima, a da su pale "teške reči" iza zatvorenih vrata, priznao je Dušan Tadić, koji je sa suzama u očima proslavio veliku pobedu.

- Bilo je grubih reči jer se nismo zalagali dovoljno i složili smo se da u drugom poluvremenu moramo bolje. Stvarno nije bilo smisla da igramo tako loše. Znali smo da neće biti lako, morali smo više da trčimo. U nastavku smo zaigrali znatno drugačije, iskoristili smo trenutak, zaista smo presrećni. Veliki kamen sa srca nam je pao - rekao je Dušan Tadić.

Očigledno da je svađa pogurala Muslinovu četu ka velikoj pobedi i plasmanu na Svetsko prvenstvo posle sušnih osam godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading