Samjuel Eto i izdaja menadžera: Od 40.000.000 evra iz Intera do ivice bankrota!

Autor:

Sport

03.04.2020

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski list "Marka" objavio je neverovatnu priču o gubitku ogromnog novca legendarnog kamerunskog fudbalera Samjuela Etoa. U serijalu poznatog medija sa Pirineja "Neispričane priče" red je stigao i na bivšeg golgetera Barselone i Intera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Samjuel Eto

Radnja počinje 2011. godine kada je Eto shvatio da nešto nije u redu sa finansijama, pošto mu majka u Kamerunu nije dobijala sav novac od njega iz Milana.

Noćni klubovi u domovini, koje je držao, tražio je niz isplata koje nije obavio Etoov agent Hose Marija Mesales, zadužen da to odradi.

Ispostavilo se da je kompanija, za koju je mislio da je njegova, prenosila bogatstvo u tuđe ruke, odnosno da ga je prevario njegov menadžer, a da je fudbaler imao samo jedan odsto akcija

 

Eto je poznavao Mesalesa od dugo i dao mu je ovlašćenje da koristi sav novac, kupuje, vrši transfere, čak i da raspolaže platom iz Intera.

Sve što je Eto zaradio, a to je oko 40 miliona evra u periodu od 2006. do 2009. godine, bilo je u rukama Mesalesa koji je kupovao veliki broj imanja na Maljorki, Barseloni, Parizu i Duali.

Eto se ubrzo našao u velikim dugovima, a onda je tužio Mesalesa i na kraju vratio veliko bogatstvo.

Ipak, u jednom trenutku je bio na ivici bankrota.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading