(VIDEO) Ko ne bi voleo da ga se svi sećaju sa osmehom na licu: Kratka priča o Miši Tumbasu

Autor:

Sport

04.04.2020

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čega se prvo setite kada neko kaže Miša Tumbas? Bio je uvek prisutan kada je igrao Partizan - fudbal, košarka, vaterpolo, rukomet... Išao je i na utakmice mlađih kategorija. Bio je jedan od simbola Partizanove sportske porodice.

RepublikaFoto: Starsport
Miša Tumbas

Za Miroslava Gajića, odnosno "Mišu Tumbasa" znali su i oni koji nisu iz Beograda i Srbije.

Navijači Partizana su ga obožavali, stalno ih je uveseljavao (ne baš uvek na prikladan način, voleo je da se skida na stadionima), na tribinama stadiona ili hale "Pionir" (Arene), bazenu na Banjici...

Bio je uvek tamo gde igra Partizan i znalo se da mu mnogi sportisti iz crno-bele porodice novčano pomažu. 

"Metalika moj dobar drugar"

Tumbas je svetsku slavu stekao 15.06.2004. kada je cuveni američki metal bend "Metalika" gostovao Beogradu odrzavši koncert na stadionu JNA.U intervjuu koji je dao CNN-u Miša je pozeleo "svome dobrom drugaru Metaliki da odrzi dobar koncert,da ne zabusava i da bude puno ljudi na stadionu Partizana"

Na opšte iznenađenje novinara koji ga je intervjuisao vatreni navijač Partizana je poceo da uzvikuje "Metalika oleoleoleole, Metalika"!

Intervju je emitovan u udarnom terminu na CNN-u a gospodin Tumbas je postao veća zvezda cak i od Metalike. Kasnije je intervju na zahtev gledalaca repriziran 15ak puta. Klip je takođe ušao u istoriju na Jutjubu.

Na internetu se mogu naći i brojni drugi klipovi u kojima je Miša u glavnoj ulozi i provereno razveseljava. Koliko je Miša bio bitan crno-beloj porodici svedoče emotivne poruke koje ostavljaju od trenutka kada su čuli da ih je legendarni Miša napustio.

Biće zapamćen kao legenda Partizana i Beograda, ali i tako da je teško setiti se ovog veseljaka bez osmeha na licu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading