Slavni napadač otkrio: "Pušio sam 25 cigareta dnevno, a otac mi je tajno donosio rakiju!"

Autor:

Sport

05.04.2020

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dario Hubner jedan je od onih napadača koji su u Seriji A zablistali u zrelim godinama. Tek sa punih 35 godina, a dogodilo se to 2002. postao je prvi strelac italijanske lige.

RepublikaFoto: youtube.com/calcissimotv
Dario Hubner

Hubner, koji će uskoro napuniti 53 godine, prisetio se kako je to nekada izgledalo a tema je bila zapravo njegov stil života.

 - Pušio sam najmanje 20-25 cigareta Marlbora dnevno i to sam radio otvoreno - prisetio se "Bizon", tako su ga zvali:

 - Ni jedan trener nikada nije pokušao da me spreči. Jedino što ih je zanimalo bilo je to da na terenu učinim ono što žele od mene. Uvek sam se bavio sportom, to me je spasilo... Konačno sam ostavio cigarete, sada koristim samo električne.

Nisu samo cigarete bile porok Hubnera, bilo je to i piće, a domaću rakiju imao je na raspolaganju čak i u trening kampu.

 - Otac mi je krišom donosio cigarete i domaću rakiju u trening kamp, kada bismo bili smešteni blizu moje kuće u Trstu - priznao je Dario.

Bio je saigrač Al-Sadija Gadafija, sina nekadašnjeg prvog čoveka Libije.

 - Jednom prilikom sam Sadiju dao flašu izuzetno jake rakije. Sledeći dan je kasnio na trening, pomislio sam 'možda mu je rakija naškodila'. Međutim, ubrzo se pojavio u svlačionici, pokazao prstom na mene i rekao: Gospodine Hubner, jako dobro, hvala vam!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading