Zvezda Juventusa i njegova devojka ponovo su pozitivni na koronavirus

Autor:

Sport

05.04.2020

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler torinskog tima je 21. marta saopštio kako su on i devojka pozitivni na virus, ali prethodnih dana su rezultati bili negativni.

RepublikaFoto: twitter.com/FC Juventus
Paolo Dibala

Međutim, novi test pokazao je ponovo prisustvo koronavirusa, a to je potvrdila Oriana.

 - 21. marta smo napravili test i bili smo pozitivni. Pre tri dana smo uradili test koji je bio negativan, a zatim je negativan bio još jedan. Međutim, poslednji test na koji smo se testirali ponovo je pozitivan. I dalje smo zaraženi i iskreno ne znam kako ovo sve deluje. Jedan test pozitivan, drugi negativan - otkrila je Oriana.

Dibala i Oriana će sasvim sigurno morati ponovo u karantin. Prethodnih dana je fudbaler Juventusa bio dosta dobro, a to je slučaj i sad.

 - Osećam se mnogo bolje nakon što sam imao snažne simptome nekoliko dana. Mogu da se krećem i pokušaću da nastavim sa treninzima. Nisam imao daha kada bih pokušao da treniram ranije - rekao je Dibala pre nekoliko dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading