Fudbaler Sitija nema nimalo mozga: Lažno se predstavio, orgijao sa prostitutkama, pa provaljen!

Autor:

Sport

05.04.2020

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Džeka Griliša još jedan fudbaler iz Premijer lige našao se na "stubu srama" tamošnjih medija zbog kršenja propisa uvedenih za sprečavanje širenja epidemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kajl Voker

Fudbaler Mančester sitija, Kajl Voker, odlučio je da napravi višečasovnu seks žurku sa dve eskort dame i prijateljem da bi nakon toga pozvao sve ljude da poštuju propise i pravila socijalnog distanciranja.

Iako se lažno predstavio, jedna od dve devojke ga je prepoznala, nakon čega je svoju priču plasirala u medije.

- Kajl bi zaista trebalo da zna bolje. S jedne strane poziva strance u svoj dom, a nakon toga deli lekcije kako bi svi trebalo da ostanu u domovima- izjavila je Engleskinja koja nije ostala anonimna i zove se Luiz MekNamara.

Voker bi zbog ovog poteza mogao da ima problema kod Pepa Gvardiole i selektora Gereta Sautgejta, a sve je pokušao da ublaži javnim izvinjenjem.

– Želim da se izvinim za pogrešnu odluku koju sam doneo. Pozicija profesionalog fudbalera nosi sa sobom i društvenu odgovornost, mnogi se ugledaju na nas i ja želim da uputim izvinjenje porodici, prijateljima, klubu, navijačima i svima koje sam izneverio. Moji potezi su u suprotnosti sa poslom koji obavljaju heroji koji se žrtvuju kako bi sprečili širenje epidemije- izjavio je Voker.

Oglasio se i Mančester siti.

– Razočarani smo. Sprovešćemo internu disciplinsku proceduru tokom narednih dana, kaže se u saopštenju "građana".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading