Šok u Rajkovićevom klubu: Doktor Remsa saznao da ima koronu, a potom se ubio!

Autor:

Sport

05.04.2020

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od dve decenije je proveo u klubu, a na kraju završio na način koji niko u Remsu nije mogao da predvidi. Doktor francuskog Remsa Bernar Gonzalez (60) izvršio je samoubistvo i ostavio tamošnju javnost u dilemi, da li je to uradio zato što je saznao da je pozitivan na koronavirus.

Predrag Rajković

U Remsu niko nije ni znao da je doktor zaražen, ali je on već bio u izolaciji kod kuće sa suprugom, takođe pozitivnom na COVID-19 virus.

Gonzalez je ostavio i pismo u kojem objašnjava razloge smrti, a ugledni Parizjen, koji je prvi i objavio vest o smrti 60-godišnjeg doktora, tvrdi da se u njemu objašnjava veza između samoubistva i virusa, ali bez iznošenja detalja.

- Bez reči sam, šokiran… On je i moj lični doktor - napisao je Žan-Pjer Kajo, predsednik Remsa za koji ove sezone odlično brani i srpski reprezentativac Predrag Rajković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading