Solskjer saopštio loše vesti igračima Mančester junajteda

Autor:

Sport

06.04.2020

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted je nedavno objavio da će igrači ovog kluba početi da treniraju od 10. aprila u Trening centru u Karingtonu, ali je došlo do promene plana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Mančestera

Crveni đavoli su imali nameru da što pre počnu zajedničke treninge kako bi u što boljoj formi dočekali nastavak sezone. U Junajtedu su planirali prvi trening za 10. april, ali su morali to da promene.

Situacija sa pandemijom koronavirusa je iz dana u dan sve gora u Velikoj Britaniji, pa državi preti potpuna blokada.

Zbog toga su u Junajtedu odlučili da odlože zajedničke treninge i za sada nema informacija kada će tim ponovo biti na okupu. Ole Gunar Solskjer je poslao poruke igračima da ostanu kod kuće još neko vreme i da nastavljaju sa treninzima u izolaciji.

Oni optimističniji se nadaju da će se liga nastaviti u maju, ali sada je to još uvek teško pretpostaviti. Klubovima trebaju barem dve nedelje treninga kako bi bili spremni za to, a kako stvari stoje treninzi još uvek neće početi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading