Bivši selektor Jugoslavije opleo po bahatom fudbaleru - Živa: Prijoviću izdao si Srbiju!

Autor: R. V. B. - S. V.

Sport

07.04.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandre Prijoviću, izdao si Srbiju! Ovim rečima bivši selektor Jugoslavije Milan Živadinović (75) prokomentarisao je bahat i nepromišljen potez reprezentativca Srbije, koji je pristao na tromesečni kućni pritvor u nagodbi sa tužilaštvom. Sve to zbog toga što je počinio krivično delo nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme trajanja epidemije. Prijović je bio među privedenim osobama koje su se prošlog petka našle u lobi-baru hotela "Kraun plaza", a okupljanje tolikog broja ljudi (20) u vreme vanrednog stanja nije dozvoljeno.

RepublikaFoto: Starsport
Zbog gluposti u kućnom pritvoru... Aleksandar Prijović

AKUMULIRANI ŠLJAM

Njegov gest iznervirao je Živadinovića, koji nije birao reči.

- Prijović je je izdajnik Srbije jer je nepoštovanjem državnih mera radio protiv svoje zemlje. Srbija te je, dečko, prihvatila srcem kad si bio niko i ništa, a ti, umesto da poštuješ zakone, lumpuješ sa pevačima dok se narod i lekari bore sa smrću. Sam šljam se akumuluirao na jednom mestu. Sine, što te pare koje si dao na provod i još više što imaš nisi dao na respiratore? Ne obraćam se ovde samo Prijoviću, već svim mladim i bahatim fudbalerima, ali i običnim gastarbajterima koji su prepotentni jer imaju novac. Došli su iz inostranstva sa velikom lovom, ali ne da nas spasu, već mogu i da nas inficiraju svojom bahatošću - rekao je Živadinović za Srpski telegraf i dodao:

RepublikaFoto: twitter.com/tvbalkaninfo
Milan Živadinović

- E, pa, sine, sad odgovaraj krivično, kao i svako ko je radio van interesa Srbije. Kad ja ovako mator mogu da sedim u karantinu 24 sata, možeš i ti. Ako ne, onda se lepo pokupi i idi iz Srbije. Ne trebaš nam više, ali prvo odleži svoje.

Zbog nepromišljenosti, Aleksandar bi mogao da ostane bez ugovora u El Itihadu iz Saudijske Arabije, prema kom mu sleduje 18.000.000 evra

- On je dokaz da postoje fudbaleri koji nisu mentalno zreli. Nekad je to bila uboga sirotinja, a sada kada su došli do miliona misle da mogu da rade šta hoće. E, pa, gospodo, malo ste se prevarili. Država mora oštro da primenjuje zakone bez obzira na ime i prezime. Šta taj Prijović misli da je ispred mene i ostalih Srba jer radi u Saudijskoj Arabiji? Pa radio sam i ja tamo, narod me je tamo obožavao. A videće sada šta će ga zadesiti kada se ne pojavi posle predviđenog odmora, i to zato jer je u zatvoru u Srbiji, doduše kućnom - zaključio je Živadinović.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Prijović

PONEO SE NEOZBILJNO

Bivši trener Partizana Vladimir Vermezović ubeđen je da Prijoviću ovakva neozbiljnost više neće pasti na pamet.

- Meni je veoma je čudno da je hotel u kom se zadesio Prijović uopšte radio u vreme vanrednog stanja. Nije poslao dobru poruku, to je sigurno, posebno jer se radi o reprezentativcu jedne zemlje. Poneo se neozbiljno i to, pre svega, prema samom sebi. Dobio je kaznu kakvu je zaslužio i tu treba staviti tačku. Verujem da mu više nikada ništa slično neće pasti na pamet - poručio je Vermezović.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vladimir Vermezović

Golac: Trebalo ga je kazniti još jače

Nekadašnji trener Partizana i Dandi junajteda Ivan Golac smatra da je država morala oštrije da kazni Prijovića i tako pokaže primer svima.

- Napravljen je ozbiljan prestup. Ovo nije kršenje timskog karantina, ovde su u pitanju životi. On kao reprezentativac Srbije, što je po meni posebna privilegija, snosi mnogo veću odgovornost od običnih građana i trebalo bi da daje pozitivan primer drugima. Zato i kazna za sportiste treba biti oštrija kako bi shvatili da nisu bolji od ostalih - izjavio je Golac za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Starsport
Ivan Golac

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading