Nenad Milijaš: Kao da sam ostao bez člana porodice...

Autor:

Sport

06.04.2020

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Crvene zvezde Nenad Milijaš oglasio se posle vesti da je preminuo Radomir Antić.

RepublikaFoto: Starsport
Radomir Antić

Pomoćni trener prvaka Srbije bio je vidno pogođen ovom vešću, ali je uspeo da otkrije i ko mu je prvi javio da je Antić preminuo.

- Kao da sam ostao bez člana porodice. Tako se osećam u ovom trenutku. Malo sam u šoku da bih vam dao neku širu i smisleniju izjavu. Mnogo mi je teško. To je moj trener, to je moj Mister. Čovek uz koga sam naučio brojne životne i profesionalne lekcije. Autoritet. Pojava. Trenerčina. Gospodin. Sve je to bio Radomir Antić. Moj trener, moj Mister. Nismo mi sarađivali, mi smo živeli zajedno. Bili smo stalno u kontaktu, doživaljavao sam ga kao fudbalskog oca. Kada čovek ode, ostaju uspomene i dela koja je ostavio iza sebe. Sve nas Radomir Antić je učinio boljim ljudima i igračima - rekao je nekadašnji reprezentativac Srbije.

Milijaš je zatim i otkrio ko mu je prvi saopštio tužnu vest.

- Velika tuga. Krasić mi je javio tužnu vest. Nisam mu u prvom trenutku poverovao, onda me je i Marko Pantelić zvao. U šoku sam, bez reči. Razumite me, ne mogu sad. Da se prvo čujemo sa porodicom. Ne mogu...- završio je sa suzom u oku Nenad Milijaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading